Bostadsrättsföreningar

Lägenheter
762 000 bostadsrättslägenheter i Sverige 2009.

Andel
16% av befolkningen över 16 år bor i bostadsrätt.

Nya

Sedan 1990 har antalet bostadsrätter ökat med 50%.

Flest
Flest BRFer finns i Stockholm, över 7 400 stycken.

Om Allabrfer.se

På Allabrfer.se samlar vi Sveriges hemsidor till bostadsrättsföreningar.

Vision

Vårt mål är att vara den naturliga startplatsen för att hitta till föreningssidor. På så sätt gör vi det enklare för de boende att hitta information om sin egen och andra föreningar. Samtidigt underlättar vi för bostadsrättsföreningarnas styrelser att kommunicera med sina medlemmar, mäklare med flera.

Samarbeten

Genom samarbetet med Styrelseguiden.se erbjuds gratis hemsida till deras medlemmar. Dessa sidor visas här på Allabrfer.se. Medlemskap i Styrelseguiden.se är gratis och enkelt. Styrelseguiden.se arbetar, precis som vi, för att förenkla styrelsearbetet i föreningen.

Egen hemsida till er förening

Genom att registrera dig och din bostadsrättsförening som medlem på Styrelseguiden skapas automatiskt en hemsida åt er här på allabrfer.se. Sidan administreras av er under “Din brf-sida” på Styrelseguiden. Se exempel på föreningshemsida.

Nej till reklamutskick

Vi är inte en återförsäljare av adressregister till bostadsrättsföreningar. Information på AllaBRFer.se får inte kopieras eller användas för kommersiellt bruk utan vår tillåtelse, till exempel för reklamutskick.

I samarbete med Styrelseguiden.se

Allabrfer.se samarbetar med Styrelseguiden.se som erbjuder gratis föreningshemsidor till sina medlemmar. Du kan själv få en gratis hemsida till din förening genom att registrera dig på Styrelseguiden.se.

Copyright © 2009 Allabrfer.se

Styrelseguiden Norden AB
Frejgatan 8
114 20 Stockholm
info@allabrfer.se